Welkom

De grootste en leukste Audio Show van de Benelux. Ruim 75 topmerken in 30 luisterruimtes. Op 18 & 19 november 2023 is het weer zover, Audio Show iEar’ in het Willem II stadion Tilburg.

Audio Show iEar’ 2023 Zaterdag 18 & zondag 19 november Openingstijden 10.00 – 18.00 uur Willem II stadion – Tilburg Ruim 75 fabrikanten in 30 luisterruimtes Productintroducties & speciale gasten Entree gratis Gratis ruime parkeergelegenheid Gratis pendel vervoer tussen Tilburg CS en stadion (mogelijk gemaakt door Van Mossel Audi Tilburg)

Na het overweldigende succes en de vele positieve reacties die wij ontvingen op de zeven eerdere edities (bekijk het Audio Show iEar’ archief) komt de leukste audiobeurs ook dit jaar weer terug! Audio Show iEar’ is de hifi show van de Benelux!

Audio Show iEar’ 2023 biedt veel van het beste wat er op de audiomarkt verkrijgbaar is. Een prachtige gevarieerde mix van toegankelijke en betaalbare audioapparatuur tot en met exclusieve topproducten.

Plaats van handeling is weer het Koning Willem II Stadion in Tilburg. Een fantastische locatie met genoeg parkeergelegenheid welke eenvoudig te bereiken is via de naastgelegen A58 of via de pendeldienst vanaf Tilburg CS.

Natuurlijk zorgt iEar’ ook deze editie weer voor de nodige primeurs en speciale gasten. De importeurs en fabrikanten verzorgen prachtige demonstraties, diverse workshops en laten je kennis maken met al het moois wat er op audiogebied verkrijgbaar is. Wij verwelkomen je graag op 18 & 19 november 2023 op de premium audio show van het jaar!

Countdown naar Audio Show iEar’ 2023

Qobuz Audio Show iEar' free-trial